Meest gestelde vragen
Vind hier alle antwoorden op uw vragen.
Mochten uw vragen niet beantwoord zijn, contacteer ons gerust. We zijn er voor u!
SEO vragen
SEO is een afkorting voor “Zoekmachineoptimalisatie”. Het is een lange termijn marketingstrategie die wordt gebruikt om de zichtbaarheid van een website en de organische zoekresultaten in Google en andere wereldwijde zoekmachines te verbeteren.
SEO pagina optimalisatie houdt in dat u ervoor zorgt dat de title-tags, metabeschrijvingen, header-tags, afbeeldingen en andere elementen van uw website correct zijn geoptimaliseerd voor Google Zoeken.
Er is geen antwoord op hoeveel SEO-campagnes kosten, omdat dit sterk kan variëren, afhankelijk van de omvang en reikwijdte van de inspanning, evenals het bedrijf dat de diensten levert. Over het algemeen kunt u echter verwachten dat u een paar honderd euro’s tot tienduizenden euro’s per maand betaalt voor een uitgebreide SEO-campagne.
Er is geen vaste tijdlijn voor hoe lang het duurt om resultaten van SEO te zien. Sommige pagina’s kunnen al binnen een paar weken voordelen beginnen te zien, terwijl andere een paar maanden of langer kunnen duren. De tijd die nodig is om te ranken, hangt af van het concurrentievermogen van het zoekwoord, de kwaliteit en kwantiteit van uw inhoud en hoe goed u SEO-best practices hebt geïmplementeerd.
Een SEO-audit is het proces van het beoordelen en verbeteren van de zichtbaarheid en het organische zoekverkeer van een website. Het belangrijkste doel van een SEO-audit is het identificeren van mogelijke verbeteringen die aan een website kunnen worden aangebracht om de zichtbaarheid en het organische zoekverkeer te vergroten.
Er zijn een aantal verschillende factoren waarmee rekening wordt gehouden tijdens een SEO-audit, waaronder de on-page optimalisatie van de website, off-page optimalisatie, backlinks, crawlbaarheid en technische SEO. Elk van deze factoren wordt geanalyseerd om eventuele gebieden te identificeren die verbetering behoeven.
Zodra de SEO-audit is voltooid, worden de bevindingen gepresenteerd in een rapport met bruikbare aanbevelingen voor het verbeteren van de zichtbaarheid en het organische zoekverkeer van de website.
Het belangrijkste verschil tussen een do-follow link en een no-follow link is dat een do-follow link link link juice (of, met andere woorden, SEO-waarde) doorgeeft aan de gelinkte pagina, terwijl een no-follow link dat niet doet.Do-follow links zijn de standaardinstelling voor alle links, wat betekent dat als je geen rel-attribuut opgeeft, de link een do-follow link zal zijn, en de gelinkte pagina zal profiteren van de SEO-waarde van de link.
No-follow links daarentegen worden gespecificeerd met een rel=”nofollow” attribuut, dat zoekmachines vertelt de link niet te volgen en geen SEO waarde door te geven aan de gelinkte pagina. Dit wordt vaak gebruikt bij het linken naar sites die niet worden vertrouwd, of naar sites die mogelijk deelnemen aan link schemes.