Landingspagina laten maken

We zorgen ervoor dat u gemakkelijker en doelgerichter gevonden wordt in Google.

Landingspagina screenshot 2023

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een webpagina die speciaal is ontworpen om de aandacht van een bezoeker te trekken en tot een bepaalde actie aan te zetten. Zij bevat meestal een kort overzicht van het aangeboden product of de aangeboden dienst en een call-to-action knop om de bezoeker aan te moedigen een bepaalde actie te ondernemen, zoals het invullen van een formulier, het doen van een aankoop of het downloaden van een bestand.

Landingspagina’s worden vaak gebruikt in online marketingcampagnes om conversies en verkoop te verhogen.

Wanneer heb je een landingspagina nodig?

U heeft een landingspagina nodig wanneer u contactgegevens van potentiële klanten wilt verzamelen of een specifiek product, dienst of evenement wilt promoten.

Wat is het verschil tussen een landingspagina en een startpagina?

Het belangrijkste verschil tussen een landingspagina en een startpagina (homepage) is het doel van elke pagina. Een landingspagina is typisch een pagina die een gebruiker bezoekt om meer informatie te krijgen over een specifiek product of dienst, of om een artikel te kopen.
Een startpagina daarentegen is de hoofdpagina van een website en is bedoeld om een overzicht van de site te geven en gebruikers naar andere pagina’s op de site te leiden.

Wat zijn de voordelen van een landingspagina?

De voordelen van een landingspagina zijn talrijk en kunnen elk bedrijf of organisatie helpen hun zichtbaarheid te vergroten, leads te genereren en hun klantenbestand uit te breiden. Landingspagina’s zijn ontworpen om de aandacht van potentiële klanten te trekken en hen aan te trekken met een aantrekkelijk aanbod of product.

Enkele van de belangrijkste voordelen van een landingspagina zijn:

 1. Verhoogde zichtbaarheid: 
  Landingspagina’s worden gemakkelijk gevonden door zoekmachines en andere webbronnen. Dit vergroot de zichtbaarheid en brengt meer bezoekers naar uw site.
 2. Meer verkeer: 
  Landingspagina’s zijn ontworpen om de aandacht van potentiële klanten te trekken, waardoor het aantal bezoekers van uw site toeneemt.
 3. Verhoogde Lead Generation: 
  Landingspagina’s kunnen worden gebruikt om contactinformatie van potentiële klanten vast te leggen. Dit leidt tot meer leadgeneratie en een groter klantenbestand.
 4. Verhoogde conversiepercentages: 
  Landingspagina’s zijn ontworpen om bezoekers aan te moedigen actie te ondernemen, of het nu gaat om het invullen van een contactformulier, het aanmelden voor een nieuwsbrief of het kopen van een product. Dit leidt tot een hoger conversiepercentage, wat resulteert in meer verkopen. 
 5. Verbeterde gebruikerservaring: 
  Landingspagina’s zijn ontworpen om een naadloze gebruikerservaring te bieden met een aantrekkelijk ontwerp, eenvoudige navigatie en duidelijke oproepen tot actie. Dit verhoogt de kans dat bezoekers de gewenste actie ondernemen.

Landingspagina laten maken

We zorgen ervoor dat u gemakkelijker en doelgerichter gevonden wordt in Google.