Facebook marketing uitbesteden

Heeft u weinig tijd om de online aanwezigheid van uw bedrijf te beheren?

Uw Instagram en facebook marketing uitbesteden om meer tijd te winnen of meer klanten te bereiken doet u bij WEBOmarketing. We maken het zelfs makkelijker voor u om al uw sociale media kanalen te beheren vanuit een uniek dashboard.

Facebook marketing uitbesteden

Business accounts

We maken/creëren en zetten uw sociale media accounts om in business accounts zodat u volledige toegang krijgt tot alle mogelijkheden die deze kanalen u kunnen aanbieden

Social media beheer

We nemen alle stress en druk van u over zodat u meer tijd heeft voor andere belangrijke zaken. We plaatsen video's, foto's, content met de vereiste hashtags om meer volgers te bereiken.

Online advertenties (ADS)

Voor meer verkeer naar uw website, facebook en Instagram doe we gericht online advertenties. Zo kunt u heel snel via sociale media in de picture staan bij uw potentiële klanten.

Problemen die wij voor u oplossen

Wat is sociale media marketing?

In de afgelopen jaren is social media marketing een steeds belangrijker hulpmiddel geworden voor bedrijven van elke omvang. Platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn bieden een manier om op een meer informele en interactieve manier in contact te komen met klanten en volgers dan traditionele advertentiemethoden

 

Lees hier wat meer over social media marketing uitleg...

Welke diensten bieden jullie aan?

We bieden diverse diensten aan, waaronder het maken en plaatsen van inhoud op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Onze sjablonen kunnen eenvoudig worden aangepast met uw bedrijfskleuren, logo of bericht om uw bedrijf een extra voorsprong op de concurrentie te geven.

 

Sociale media beheersysteem

U hoeft geen team van interne medewerkers in te huren!
We maken het je gemakkelijk om meer volgers te krijgen en ze tevreden te houden.
We maken sjablonen, posten, video's en uploaden tekst en artikels voor je volgers op sociale media. Het enige wat je hoeft te doen is het te delen!

Accounts aan elkaar koppelen

We koppelen uw sociale media kanalen aan elkaar zodat u niet meer van A naar B heen en weer moet gaan om posts te plaatsen om uw data te bekijken en reacties te plaatsen.

Volledige overname

Het mooie van webomarketing is dat het werk voor u gedaan wordt! U kunt zich focussen op andere belangrijke onderdelen van uw bedrijf terwijl wij alle social media kanalen voor u beheren. Je berichten worden automatisch gepost op het tijdstip dat je hebt ingesteld, dus het is niet nodig om een team van interne medewerkers in te huren om de sociale-mediakanalen 24/7 te beheren.

Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Instagram en Facebook marketing uitbesteden

“We helpen u graag meer leads te genereren en uw verkoopcijfers te verhogen”

 

Het beheren van je social media kanalen is al moeilijk genoeg, moet jij je nu ook zorgen maken over het bedenken van content? Laten ons daarvoor zorgen.
Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Recente blog artikels